OXXYGENE HOSPITAL, Otopeni, str. Petre Ispirescu nr. 16

WELLNESS

Medicina internă modernă

Starea de bine sau ceea ce acum numim wellness reprezintă un concept integrativ care înseamnă mai mult decât absența bolii sau a unei infirmități. Reprezintă o însușire activă a fiecărei persoane a unor conduite privind stilul de viață pe care îl urmează, alegerile pe care le face, activitățile pe care le efectuează, toate acestea conducând la o stare de sănătate globală, fizică, psihică și emoțională.

1

Cei care își doresc menținerea stării de bine pentru o perioada cât mai lungă din viață aleg să lucreze în mod activ, alături de echipa medicală, pentru atingerea acestui obiectiv. Această este o abordare diferită față de medicină alopată unde pacientul nu este practic implicat în procesul de însănătoșire, deciziile fiind luate în exclusivitate de către medic și care are în vedere la un anumit moment doar suferință fizică a unui organ și niciodată organismul că întreg.

2

Menținerea stării de bine înseamnă menținerea unui randament socio-profesional și familial optim în orice clipă, echilibru emoțional, organizare adecvată a timpului.

3

În acest sens am creat un portofoliu de terapii ce furnizează vitamine, minerale, nutrienți și antioxidanți care să ajute în mod concret la menținerea stării de bine. Acestea pot fi accesate atât în varianta preformata cât și personalizate, adaptate pe nevoile fiecărui pacient, identificate în urmă evaluării medicale complexe iar dotarea de top a clinicii permite și asocierea, în programe performanțe, a terapiilor de regenerare ce folosesc oxigenarea hiperbară și oxigen-ozonoterapia.

IMUNOBOOST

Terapiile din această clasa au că efect stimularea imunității globale a organismului (protecție antiinfecțioasa, antivirală, anticanceroasa). Se pot efectua adulților, indiferent de vârstă (minim 18 ani) atât sezonier (primăvară și toamna) dar și ori de câte ori este sesizată o tendința la îmbolnăviri repetate.
Aceste terapii se pot asocia, pentru potențarea efectului, cu proceduri de oxigen-ozonoterapie.

IMUNOBOOST BASIC

Conține un complex de vitamine și antioxidanți în care domină concentrația mare de vitamina C. O cură cu aceste perfuzii menține imunitatea și capacitatea antioxidantă a organismului la cote funcționale normale, în scopul atât al prevenției îmbolnăvirilor sezoniere dar și al creșterii capacității de regenerare a organismului. Este totodată și o terapie de detoxifiere.

150 lei

IMUNOBOOST PLUS

Realizează în plus o alcalinizare fiziologică a organismului, creând astfel un mediu intern favorabil funcționarii la parametrii optimi a tuturor sistemelor și organelor corpului, combătând aciditatea internă ce însoțește stările de boală sau favorizante ale instalării îmbolnăvirilor.

170 lei

IMONOBOOST PREMIUM

Asociază la cocktail-ul de vitamine și antioxidanți stimulant al imunității și stării de bine , acidul alfa lipoic, cel mai puternic antioxidant cunoscut, cu efect în reciclarea celorlalți antioxidanți și în stimularea acțiunii majorității vitaminelor. Are efect favorabil și la pacienții cu afecțiuni hepatice cronice și diabetici, situații ce evoluează cu scăderea semnificativă a rezistenței la infecții și sindrom de oboseală cronică.

270 lei

VITALITY

Gama Vitality a fost concepută pentru oamenii activi, cu profesii solicitante, de uzură, pentru a preîntâmpina sindromul de oboseală cronică (burn out) și a menține un tonus fizic și intelectual la cote maxime.
Terapiile din această gama se pot asocia, pentru sporirea efectului asupra vitalității globale, contribuind totodată și la procesul de detoxifiere, cu oxigenare hiperbară sau proceduri de oxigen-ozonoterapie.

VITALITY BASIC

Are la baza concentrații mari de vitamina C și complexul vitaminelor B care asigura detoxifiere, creșterea randamentului energetic al întregului organism și menținerea la cote maxime a capacității intelectuale.

245 lei

VITALITY PLUS

Include GLUTATHIONE injectabil, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți, cu efect antiimbatranire, de detoxifiere, prevenind deteriorarea biologică precoce, specifică profesiilor solicitante.

410 lei

VITALITY PREMIUM

Un cocktail ce vizează menținerea la cote maxime a randamentului global al organismului, atât fizic cât și mental, neutralizarea oxidantilor interni ce se acumulează excesiv în perioadele de suprasolicitare și previne deteriorarea neuronală, prin asocierea Vitaminei B12.

440 lei

ANTI-AGING MEMORY

Am creat un complex de terapii intravenoase care să mențînă seniorii la un nivel psihic și mental performant, adecvat conceptului stării de bine la orice vârstă, cu accent pe regenerare și prevenirea deteriorării neuro-cognitive. Asocierea cu oxigenarea hiperbară care inițiază procesul de neuroplasticitate (formarea de celule nervoase noi) are efect benefic.

ANTI-AGING MEMORY BASIC

Este o terapie cu efect antioxidant și de regenerare a celulei nervoase, cu beneficii asupra memoriei, atenției și capacității de concentrare.

160 lei

ANTI-AGING MEMORY PLUS

Asociază un efect antioxidant sporit și, prin asocierea Vitaminei B12, o capacitate crescută de regenerare neuronală atât la nivel cerebral cât și la nivelul neuronilor periferici, ameliorand totodată și performanetele fizice.

210 lei

ANTI-AGING MEMORY PREMIUM

Prin asocierea acidului alfa lipoic, cel mai puternic antioxidant cunoscut, se stimulează semnificativ capacitatea de regenerare globală a organismului, cu accent pe regenerare nervoasă centrală și periferică, creșterea performanțelor fizice și intelectuale și detoxifierea organismului. Este indicată inclusiv pacienților care au trecut printr-un accident vascular cerebral, în perioada de recuperare precoce sau la peste șase luni de la eveniment, în asociere cu oxigenarea hiperbară, pentru recuperarea tardivă post accident vascular cerebral.

315 lei

WELLNESS FIT

Terapie intravenoasă ce asociază un complex de vitamine B și aminoacizi pentru creșterea metabolismului bazal, accentuarea arderilor în organism, favorizând pierderea în greutate în condiții fiziologice, fără a genera carențe sau lipsa de vitalitate. Efect mult sporit prin asocierea oxigenarii hiperbare care prin aportul masiv de oxigen în celule favorizează intensificarea arderilor și creșterea semnificativă a nivelului energetic al întregului organism, asigurând totodată și un limfodrenaj generalizat al corpului, cu eliminarea surplusului de lichide din organism.

380 lei

OHT – Clinică de medicină integrată

Str. Mihai Eminescu, nr. 10, Sat Tâncăbești, Comuna Snagov, Județul Ilfov, România
Programări la telefon 0757745761